Anonim

Ariana Grande om hendes musik og onesies (del 1)

Jeg kan huske, at kaptajn Ginyu udbrød, at Goku havde et magtniveau på 180.000 i Ginyu Force-buen, men jeg kan ikke huske, at en højere spejder blev vist / læst højt i nogen anden episode / film af DBZ (jeg inkluderer ikke Friezas 1 million bluff).

Har nogen flere oplysninger om dette fra en troværdig kilde? Hvis officielle data er tilgængelige, vil jeg også gerne vide strømniveauerne for en almindelig Super Saiyan, SS2 og SS3.

Jeg er ikke sikker på, hvor troværdig du betragter Dragon Ball Wiki, men de har samlet en liste over magtniveauer for de fleste tegn, der er nævnt i hele serien, inklusive GT.

De højeste magtniveauer på denne liste ville være de gamle Supreme Kais på højst 120 milliarder, mens det næststørste effektniveau ville være Gogeta SSJ4 på 25 milliarder.

Se her for en mere udtømmende liste.

5
  • Fra billedet ser det ud til, at Gogetas magt er 2,5 mia.
  • 1 @nhahtdh Listen angiver, at Gogeta kan få en multiplikator på 10, hvilket gør det til 25 milliarder. Jeg kan ikke rigtig huske, hvordan han dog kunne få multiplikatoren.
  • Så i serien kunne den gamle suveræne kai let have knust den onde buu med kun en finger, eller forstår jeg det forkert?
  • @Thomas hvis han ikke var forbandet af den gamle heks i så lang tid, han måtte have. Men selv i sin bedste alder ville han sandsynligvis stadig have mistet den samme måde, som de andre øverste kaier gjorde. Kamp er naturligvis mere end magteniveau alene, hvilket kid buu beviste for århundreder siden.
  • 1 Ved slutningen af ​​serien ser effektniveauerne ud til at være vokset til det punkt, at de ikke betyder meget. Jeg tror, ​​Vegeta sagde på et tidspunkt magtniveauer var meningsløse, fordi krigere som dem kunne ændre det efter eget valg (som når de skjuler deres tilstedeværelse).