Anonim

Alle Sakura Kyoko-transformationer (Madoka Magica) [HD]

Jeg har lige set Puella Magi Madoka Magica / Mahou Shoujo Madoka Magica igen (episoder, film, ændrer ikke denne situation). Jeg bemærkede en sang, der lød ganske flot, som Kyoko dansede til (spiller Dance Dance Revolution, hvis du er glad for at gå under det navn) i den 6. episode eller kl. 1:20:25 i løbet af den første film. Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg henviser til første sang hun danser til, ikke det andet. Jeg er godt klar over, at den anden sang er Forbinde ved ClariS.

Scenen kan findes på dette link. Det starter lige tæt på starten. Hvad er denne sang / melodi? Kender nogen navnet, kunstneren eller hvad det er fra, hvis det er kendt uden for Madoka Magica?

Tak på forhånd,

3
  • Nå, det er faktisk Connect - Spilinstallation - Det er på spor 13 på Mahou Shoujo Madoka Magica Special CD 6. Men jeg kunne ikke finde flere detaljer om det
  • Ah, det er en følelse, jeg ikke kan lide. Du har ret, det er faktisk en del af den samme sang - jeg var vildledende og troede, at hun dansede til flere. Vil du give et officielt svar, eller skal jeg håndtere det på en anden måde? (Også tak!)
  • Til dem, der er ivrige efter at redigere tags - Hvis du læser beskrivelsen af ​​Identification Request, er det til at identificere en anime i sig selv, og det nævnes, at sangen er i en sammenhæng svarende til 'Find the anime, du leder efter baseret på en sang', ikke at finde selve sangen, når anime allerede er kendt. Dette kræver ikke et identifikationsanmodningsmærke.

Det er en del af sangen Connect. Du kan sige, at det er en remixversion. Titlen er Connect -Game Installation-

Det er fra Mahou Shoujo Madoka Magica Special CD 6 (nummer # 13).

Mahou Shoujo Madoka Magica har i alt 6 bonus-cd'er. Fra hvad jeg kunne se, er kunstneren stadig ClariS. (Jeg har faktisk alle bonus-cd'erne)