Anonim

Profet - Peso

Før jeg så anime-tilpasningen, læste jeg beskrivelser af Sagde frøken Bernard (Bernard-jou Iwaku) i MyAnimeList og efteråret 2016-diagrammet, der er knyttet til i Anime.SE-chatten. Begge nævner, at Bibelen kommer op i mindst en samtale i serien. På trods af dette kan jeg ikke huske, at jeg nogensinde har set en diskussion af eller en hentydning til Bibelen i anime-shortsene, hvilket jeg fandt lidt skuffende - jeg ville gerne have set, hvordan de nærmede sig emnet.

I dette tilfælde ser det ud som om, at Bibelen i første omgang blev nævnt i showbeskrivelsen, det sandsynligt, at den mindst vises en gang i mangaen. Har jeg ret, og hvis ja, hvor vises det? (Alternativt overså jeg nogle detaljer i anime?)

Bibelen kommer mindst en gang i mangaen. Der er et to-siders segment i bind 1, kapitel 4 (s. 35-36), med titlen "Bibelen sagde" ( ). Det er lidt lun, ligesom alt andet i Sagde frøken Bernard.

Side 35

Panel 1
FORHOLD: Miss Bernard, også kaldet Machida Sawako, læste i biblioteket, som det var hendes vane. Verdensberømte ordsprog, du vil elske at bruge var en af ​​hendes favoritter.

Panel 2
SAWAKO: Hmm.
FORHOLD: Hvad planlagde Miss 'ard med disse ordsprog?

Panel 3
SAWAKO: Når udlændinge angriber og tilvejebringer verdens ende, vil jeg murre et vers fra Bibelen, mens jeg står der forstenet ... men jeg kan ikke finde noget passende herinde.

Panel 4
SAWAKO: Ligesom, "skalaen faldt fra mine øjne" er tilsyneladende fra Det Nye Testamente, men det er så halt.

Panel 5
STEM: Udlændinge har angrebet! Verdens ende er nær!

Panel 6
SAWAKO: Vægten er faldet fra mine øjne ... tror jeg?

Side 36

Panel 1
SAWAKO: Argh! Dette er ikke godt! Jeg har brug for noget mere ... Apokalyptisk ...

Panel 2
BIBEL: Og den store by blev opdelt i tre dele, og nationernes byer faldt, og det store Babylon kom til minde for Gud for at give hende en kop vin af hans vrede's hårdhed. [...] og mennesker bespottede Gud på grund af haglens pest; thi deres pest var meget stor.

Panel 3
ENDOU: Åbenbaring, kapitel 16 ...

Panel 4
SAWAKO: Det er for længe! Jeg føler ikke det !!

Panel 5
SAWAKO: Åh. Jeg fandt noget godt.

Panel 6
SAWAKO: Når udlændinge spiser os, siger jeg dette vers!
ENDOU: At spise dem er en færdig aftale?

Panel 7
SAWAKO: Medmindre et hvedekorn falder i jorden og dør, bliver det alene; men hvis det dør, bærer det meget frugt.

Der kan være andre henvisninger til Bibelen (jeg har ikke læst meget tidligere i dette kapitel). Hvis jeg løber ind i mere, vil jeg prøve at huske at opdatere dette svar.