Anonim

5 KUN Døde Bounty-plakater i ét stykke

I One Piece manga kapitel 801 har alle medlemmer af Straw Hat Crew fået nye bounties på hovedet, vist på de eftersøgte plakater. Har I nogen ideer til, hvorfor Sanjis plakat kun sagde wanted: alive only? Hvad gør ham så speciel, at regeringen vil have ham i live?

5
  • Indtil videre er dette ukendt, men mange mener, at Sanji er af Tenryubito eller ædel anstændig, det er derfor, WG vil have ham i live. For eksempel, da han kaldte sig selv "Mr. Prince", tror mange, at det at være en forudseenhed om, at han faktisk er prins. Derfor tror de, at Oda bevidst forlod sit ansigt ude af den første dusørplakat, ikke kun som en kneb, men for at forhindre folk i OP-verdenen i at finde ud af tidligt i historien. Det kan have forladt plotholes ellers.
  • @PeterRaeves ja, vi kender ikke den sande answert-jet, men jeg tror, ​​der er også nok tip om hans fortid til at tale om det. Det er slet ikke som om der er nogen tip.
  • @ Nube1 Jeg tilføjede selve plakaten. Hvis du synes, det er for meget, er du velkommen til at fjerne det igen.
  • Jeg tænkte, at Marineford kun satte liv i Sanjis dusør, fordi de ikke er sikre på, om han eksisterede i første omgang. Det meste af tiden handler Sanji alene (plus hans manglende billede på hans første dusør, det andet ryggen blev fanget på billedet og nu et pervers billede), der gør ham mistænksom.
  • hvis han ikke eksisterer, er det ret svært at fange ham i live.

Jeg tænkte også på dette spørgsmål, og jeg er enig i, at vi i øjeblikket kun kan gætte, hvad der er årsagen til alt med Sanji.

Her er nogle fakta:

  • Sanji er det eneste besætningsmedlem, om hvem vi ikke ved noget om (hans familie og hans hjemby). Vi ved bare, at han er fra North Blue.

  • Sanji har en meget ædel adfærd og fungerer som en gentleman, hvilket kan være på grund af hans uddannelse.

  • Sanji kalder sig "Mr. Prince" i den lille have.

  • Zoro kalder ham "Idiots prins" under kampen med Foxy.

  • Sanjis følgende citat er også meget mistænkeligt:

  • Et andet punkt er, at Sanji nævnte, at han var født i det nordlige blå og kendte landet "Noland". Derudover havde han en rød-hvid hat to gange (også i sin zombieform), som har samme farve som bygningerne i Lvneel Kingodm.

Og dette er blot et par spor om Sanji. Det ser ud til, at Sanjis historie skal være ganske interessant. Det er muligt, at Sanji har nogle hemmelige oplysninger, som marinesoldaterne har brug for, eller han er en aristokrat eller måske endda en verdensadelig, som de ønsker at få tilbage i live.

Derudover huskede jeg denne video med masser af spekulationer om Sanji.
Det er meget interessant.
God fornøjelse.

9
  • Måske skal du tilføje, at folk synes, at han specifikt er en prins af Lvneel Kingdom.
  • 1 @PeterRaeves ja, jeg vil også tilføje dette, men jeg er lidt optaget lige nu, jeg vil gøre det i aften.
  • Sanji er fra North Blue. Onepiece.wikia.com/wiki/North_Blue
  • @deviantfan tak, jeg rettede det. min fejl...
  • @Kjenos Må sandsynligvis opdatere nu :)

Dette var ukendt, da du spurgte, men senere i kapitel 812 lærer vi lidt. Langs linjen, op til 875, får vi følgende konklusion.

Sanjis far gjorde det. Det er fordi han vil fange ham for at gifte sig med en af ​​Big Mom's døtre. Årsagen til, at Sanji var nødvendigt af sin far, der fortalte ham før "Betænk dig ikke nogensinde som mit afkom igen" er, at den, der gifter sig med Big Mom's datter, bliver hendes kæledyr. Ingen Vinsmoke ønsker det. De vil bare have en alliance med hende. Så hans far indså, at han havde sin gamle "sønns fiasko" og bad om denne betingelse for bounty. Før da er Sanjis "gentleman attitude" lidt ikke som hans far ønskede, så han er låst inde i en celle og løber væk.

Hvad der kom i tankerne var, at det ville være noget at gøre med hans fortid. Med sin første efterlyste plakat havde kameraet linsedækslet på, så der var intet billede, og så få mennesker vidste virkelig, hvem Black Leg Sanji virkelig lignede. Men med den nye kom billedet endelig over nogle højt oppe i regeringen og anerkendte endelig voksen Sanji og barn Sanji.Og denne person, der var nogen med noget træk, var i stand til kun at ændre bounty til Alive. Men hvem kunne denne person være ?? En idé var, at nogen, der var på skibet, som Orbit, som Sanji var på, før Zeff og Cook-piraterne angreb. Myabe denne person følte sig skyldig over, at Sanji blev kastet overbord og ikke kunne hjælpe ham, vil prøve at hjælpe ham med at ændre sin måde.

eller måske så en kvindelig flådemedarbejder Sanjis se ud og vende ud, på samme måde som han vender ud, når han ser en pige. Og nu vil hun have sanji for sig selv.

1
  • Jeg synes, det er den virkelig værste hypotese. Hvordan kan nogen fra Orbit have en sådan autoritet? Og sagen ved havofficeren er værre; hun ville blive straffet for den sag sanji er en pirat