Anonim

Billy synger en sang ('The Loser Club Song' Ft. Pennywise)

Jeg har undret mig mellem Fate / Zero, Fate / Stay Night Realta Nua, Fate / Stay Night (anime), Unlimited Blade Works (film), Fate / Extra, Fate / Extra CCC og Fate / kaleid liner PRISMA ILLYA (og til en vis grad Carnival Phantasm), har de samme japanske stemmeaktører været ansat til at returnere karakterer (f.eks. Sabre-Arturia, Gilgamesh, Rin, Ilya, EMIYA)?

Hvis de også er de samme, er der nogen bekræftelse på, at Fate / Hollow Ataraxia på PS Vita vil følge den samme tendens?

Dette vil kun være et delvist svar, der henvender sig til nogle af hovedpersonerne, fordi der er for mange tegn i Fate-universet til, at jeg kan generes med at spore dem alle. Men med undtagelse af mandlige figurer som Shirou og Kiritsugu, der spilles af kvinder, når børn og mænd, når voksne, kender jeg kun til et tilfælde, hvor forskellige VA'er har spillet den samme karakter i forskellige poster i Fate-universet .

Denne ene sag er Sapphire i Prisma Illya. Den uheldige bortgang af Matsuki Miyu efter luftningen af ​​2wei Herz førte til, at hun blev erstattet af Kakazu Yumi i 3rei.


Re: Fate / stay night - rollebesætningerne fra 2006-anime, UBW-filmen, Realta Nua og 2014-anime er alle de samme, i det mindste for de store figurer, så jeg har ikke specifikt noteret det i listen nedenfor.

  • Sabre (Arturia)
    • udtalt af Kawasumi Ayako i Fate / Zero, Fate / stay night, Prisma Illya, Carnival Phantasm
    • vises ikke i Fate / Extra, Fate / Extra CCC, Carnival Phantasm
  • Gilgamesh
    • udtrykt af Tomokazu Seki i Fate / Zero, Fate / stay night, Fate / Extra CCC
    • i Prisma Illya udtrykkes hans barneform af Endo Aya, men den gutturale råben af ​​hans sorte form i de sidste par episoder af 2wei Herz er også af Tomokazu Seki
    • vises ikke i Fate / Extra
  • Rin
    • udtalt af Kana Ueda i Fate / Zero, Fate / stay night, Fate / Extra, Fate / Extra CCC, Prisma Illya, Carnival Phantasm
  • Illya
    • udtalt af Kadowaki Mai i Fate / Zero, Fate / stay night, Prisma Illya, Carnival Phantasm
    • vises ikke i Fate / Extra, Fate / Extra CCC
  • Bueskytte (EMIYA)
    • udtrykt af Suwabe Junichi i Fate / stay night, Fate / Extra, Fate / Extra CCC, Carnival Phantasm
    • vises ikke i Fate / Zero, Prisma Illya

Denne Crunchyroll-artikel viser nogle af stemmeaktørerne til Vita-havnen i F / HA; alle dem, der er anført, er de samme personer, der spillede disse tegn i tidligere skæbneindgange. Den japanske Wikipedia-artikel til F / HA viser også nogle flere VA'er til F / HA med henvisning til Type-Månen ACE Vol. 9; alle disse matcher også korrekt.

Desuden tror jeg ikke, det ville være i Type-Moon's bedste interesse at skifte VA'er til nogen af ​​de store figurer - forestil dig, hvad en fit fans ville kaste, hvis deres waifu / husbando fik en ny VA!


Du spurgte ikke om Tsukihime, men bemærk, at stemmeaktørerne for Tsukihime i 2003-anime alle adskiller sig fra deres stemmeaktører i Carnival Phantasm. Hvis Tsukihime-genindspilningen nogensinde sker, formoder jeg, at de vil holde fast i Carnival Phantasm VA'erne snarere end anime-VA'erne fra 2003.

3
  • For at rette dig vises Archer (EMIYA) i Fate / Extra som den spilbare bueskytte, men hans navn var allerede glemt, da han blev tilbedt som en helt. Han genkender Rins kommentarer om hendes familie og siger, at mens Shinji ikke er den samme som den, han ved, at han stadig er meget den samme, viser han også mistillid til Kotomine. Hans legende i Fate / Extra vil adskille sig fra EMIYA fra Fate / Stay Night på grund af verdens Prana, der allerede tørrede op fra 1970'erne, så Greater Grail i Fuyuki muligvis ikke har fungeret på samme måde (hvis overhovedet)
  • @ Memor-X Whoops, du har helt ret. Min fejl.
  • Jeg nævnte ikke Tsukihime-årsagen, så ville svaret blive endnu større med sammenligninger med tegn i anime, Carnival Phantasm og de i spillet stemmer i Melty Blood. Jeg nævnte ikke Mahou Tsukai no Yoru også, fordi jeg er usikker på, om den har Voice Acting, og der kun er 2 tegn derinde er Aoko (Melty Blood) og Touko (Kara no Kyoukai), som vi også kan sammenligne

(Meget sent svar, jeg ved det, men jeg ville alligevel sige dette) Nå, det kan tage et stykke tid, så gør dig klar:

For så vidt angår skæbnen har stemmeoptagelsen overraskende konsekvent lige siden anime i 2006 ... med den skinnende undtagelse af Bediviere. Fyren har gennemgået 4 forskellige stemmeskuespillere. Den første var Mamiko Noto i 2006-anime, derefter i PS2-versionen af ​​Realta Nua Shinichiro Miki (Assassin's VA) tiltrådte rollen, så i PS Vita-versionen af ​​Realta Nua blev rollen videreført til Mitsuaki Madono (Issei's VA ) og til sidst, i Fate Grand Order, blev rollen videregivet igen, denne gang til Mamoru Miyano, og den vil forhåbentlig forblive konsekvent fra nu af.

Der er kun to andre tegn, der har ændret VA'er, så vidt jeg kan se. Den første er Kuzuki, der er ... lidt sværere at forklare. Dybest set blev han for alle Studio DEEN-produktioner, PS2-versionen af ​​Realta Nua og Carnival Phantasm bestemt udtrykt af Kazuhiro Nakata. Jeg ved også med sikkerhed, at i den anden UBW-tilpasning, PS Vita-versionen af ​​Hollow Ataraxia og Heaven's Feel-film, blev han i stedet udtalt af Masaki Terasoma. Endelig er jeg også opmærksom på, at den afdøde store Unsho Ishizuka gav udtryk for ham i Unlimited Codes og Tiger Colisseum-serien. Men jeg har ingen idé om, hvorvidt Nakata eller Terasoma gav udtryk for ham i Emiya-San eller PS Vita-versionen af ​​Realta Nua. Jeg kaster en satsning og siger, at det var Terasoma af hensyn til konsistensen, men citer ikke mig om det.

Endelig er spørgsmålet om Luvia. Hun er ytret af Yukari Tamura i Realta Nua og Shizuka Ito i alt andet. Jeg ved, overraskende let at forklare, ikke?

Bortset fra det har Fates rollebesætning faktisk været meget konsistent.

Hvad Tsukihime angår, så tror jeg ikke, jeg engang behøver at nævne den masseomarbejdning, der blev udført for Melty Blood-spilene, og hvordan vi nu sidder fast med dem. Den eneste karakter at bemærke er Hisui. Som et resultat af Miyu Matsukis bortgang er rollen vendt tilbage til Yumi Kakazu, som tidligere havde givet udtryk for hende i den anime, der ikke findes.

Jeg undrer mig dog over, hvad de vil gøre med Capslock-Kun. Han har ikke haft en udtalt opfattelse på et stykke tid, så jeg ved ikke, om de vil omarbejde ham, eller de faktisk beslutter at bringe Hiroyuki Yoshino tilbage (Hvilket ikke ville være så slemt med en idé. Jeg mener, Yoshino flad suget ud som Roa, men jeg tror faktisk, han kunne trække Capslock-Kun af). Førstnævnte er langt mere sandsynligt, men hvem ved (og hvis de omarbejder ham, skal de hellere indbringe Nobuhiko Okamoto).

Endelig er Kara No Kyoukai-rollebesætningen, som heldigvis er let at forklare. Fra det, jeg har været i stand til at gatter, var alle de rollebesætninger, der blev brugt i Drama-cd'er før filmudgivelsen, forskellige. Det var mere i retning af dette:

Den sene store Tomoko Kawakami som Shiki (videregivet til Maaya Sakamoto).

Kentaro Ito som Mikiya (videregivet til Kenichi Suzumura).

Kikuko Inoue som Touko (videregivet til Takako Honda).

Yukari Tamura som Azaka (videregivet til Ayumi Fujiwara).

Og endelig Miki Ito som Fujou Kirie (videregivet til Rie Tanaka).

Bortset fra det har Type-Moon faktisk formået at få en ret konsistent rollebesætning. Det er ikke til det ekstreme af f.eks. Square-Enix, men jeg er faktisk overrasket over, at det har været så konsistent gennem årene (Uden at nævne den anime, der ikke findes).