Anonim

Andesangen 2

Jeg har set hele Dragon Ball, Dragon Ball Z og det, der er tilgængeligt af Dragon Ball Super, men kan stadig ikke finde ud af dette. Hvad står forkortelserne for de forskellige Super Saiyan-transformationer for i DBZ? For eksempel har jeg set "SSGSS." Betyder dette "Super Saiyan Gud Super Saiyan?" Hvad er forkortelserne for Super Saiyan 1 og Super Saiyan 2?

Ja, du har ret. SSGSS står for Super Saiyan God Super Saiyan. Jeg ved, at det ikke giver mening, men ifølge de oplysninger, jeg har samlet, "Super Saiyan Gud Super Saiyan, mere almindeligt kendt som Super Saiyan Blue, er en form, der kan tilgås efter at have absorberet kraften fra Super Saiyan Gud og derefter kombineret den med Super Saiyan-formen. "

For andre former som Super Saiyan 1 og Super Saiyan 2 anvendes ingen fancy forkortelser. De er generelt kendt som SSJ / SS for Super Saiyan 1, SSJ2 / SS2 for Super Saiyan 2 osv. Der er også andre former som USSJ (Ultra Super Saiyajin), som undertiden forveksles med Super Saiyan 2 eller 3, men bemærk at de er forskellige. Du kan også finde flere detaljer på dette websted.

3
  • Men hvad betyder 'J' i SSJ og SSJ2?
  • 4 @ThePickleTickler Jeg tror, ​​at J kommer fra det faktum, at på japansk kaldes Saiyans faktisk for Saiya-jin. Jin betyder på japansk "folk" og er det sædvanlige suffiks for en nationalitet (f.eks. Amerika-jin er "amerikansk", Furansu-jin er "fransk"). Da showet blev bragt ud på engelsk, blev det ændret til Saiyan, ved hjælp af det engelske suffiks -en som vi så i Italiensk og Martian. Jeg tror faktisk, det ville dog være et godt spørgsmål alene.
  • 1 @Torisuda Stillet i et nyt spørgsmål

SSJ1 = Super Saiya Jin 1

SSJ2 = Super Saiya Jin 2

SSJ3 = Super Saiya Jin 3

SSG = Super Saiya Gud

SSGSS = Super Saiyan Gud Super Saiyan

SSJB / SSB = Super Saiya Jin Blue*

LSSJ = Legendarisk Super Saiya Jin

SSJR = Super Saiyan Jin Rage

* Det er den sidste transformation med et nyt navn. Det nye navn blev introduceret i mangaen, fordi fansen klagede over det tidligere navn var for kompliceret.

2
  • Bør bemærkes, at SSB og SSGSS er de samme.
  • 1 Dette er dog det rigtige svar SSJ er hvad super saiyajin 1 er. Der er ingen 1 efter det. Det er blevet ret strengt diskuteret her for henvisning gamefaqs.com/boards/960298-dragon-ball-raging-blast/52296870