Anonim

I afsnit 29 forsøger en amanto-sværdopsamler, der leder efter det bedste sværd i universet, at stjæle Gintokis sværd.

Efter at have hørt Kagura brød en bro med dette sværd (som hun stjal fra Gintoki), angriber amanto (som formodes at være sværere end at stjæle og beskytte kugler) Kagura og Kagura blokerer angrebet med Gintokis sværd. Så hævder amanto, at Gintokis sværd er "Youtou Hoshikudaki", et specielt sværd, han har ledt efter. Derefter fortæller Shinpachi Gintoki, at amanto leder efter "det stærkeste sværd i universet". Så siger Shinpachi til Gintoki, at hans sværd kan være målet for amanto, da det er stærkere end andre sværd og kan bryde noget. Så hævder amanto, at han har set, måske sværd, men Gintokis sværd er unik. Så ser vi en tv-reklame, der viser sværd som Gintoki til salg, de kaldes faktisk "Youtou Hoshikudaki" og hævdes at være i stand til at ødelægge "klipper, meteoritter og muskler" og derefter ...

Kagura bryder sværdet. Sikker på, at Kagura er meget stærk, fordi hun er en Yato. Men senere i serien ser vi sværdet brydes flere gange. Når sværdet er brudt i kampen mod benizakuraen, og Gintoki's givet et stærkere sværd af Tetsuko for at kunne bekæmpe benizakuras hjulspiller. Og så ser Gintoki ikke ud til at bruge denne specielle "stærkere end Youtou Hoshikudaki", og i sin kamp med Jirochou bliver hans træsværd brudt igen, og han taber, og i omkampen med Jirochou vinder han ved at bruge et andet tilsyneladende almindeligt stjælesværd.

Er Gintokis træsværd et af de stærkeste sværd, eller er Gintokis styrke (eller Kaguras, da hun brugte det), hvad der gør, at det ser ud til at være stærkt?

Gintama er primært en komedie gag manga, så det er klogt at ikke tage alt alvorligt.

Hovedårsagen til, at Gintoki har et træsværd, er at han kan gå rundt Edo uden at blive arresteret for ulovligt at have et sværd. Det holder også serien noget lyshjertet, fordi han ikke ofte skærer folk op med det. Men på trods af at det kun er et træsværd, bruger han det til at knuse alt fra hoveder til gigantiske fremmede rumskibe. Gintoki selv er undertiden afbildet som værende på lige fod med fremmede arter, som formodes at være langt stærkere end noget menneske. Denne tilsyneladende styrke af Gintokis træsværd er et godt eksempel, der fremhæver seriens gag-natur.

For at besvare dit spørgsmål er det dog vist på et tidspunkt i serien, at hans sværd har brudt ved flere lejligheder, og hver gang der sker, køber Gintoki bare en anden fra teleshopping. Så selve sværdet er bestemt ikke noget særligt.

Jeg kan ikke huske nøjagtigt hvornår, men på et senere tidspunkt viste de en episode, hvor det blev afsløret, at en ånd faktisk bor i hans sværd. Så hvis noget, kan dens kraft tilskrives denne ånd.