Anonim

【# と あ る HVIS】 恒常 & 配 布 の み で リ ハ シ ャ ナ を T 6T ワ ン パ ン 攻略!? 幻想 あ る 紅蓮 の 炎 髪 髪 幻想 目録 幻想 目録 目録 幻想 目録 目録 目録 禁書 目録 目録 禁書 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録

Jeg leder efter en bestemt episode fra en magisk pigeanime, men jeg kender ikke navnet på den anime. I den episode, jeg leder efter, finder heltinden en baby, og for at kommunikere med den bruger hun sine kræfter til at gøre sig selv til en baby. Men fordi babyer ikke kan tale meget godt, kan hun ikke udtale de magiske ord for at skifte tilbage. Ved nogen, hvilken anime dette kunne henvise til, og hvilken episode? Tak på forhånd.

2
  • Tilføj venligst flere detaljer som specificeret i meta.anime.stackexchange.com/questions/891/…
  • Jeg ville ønske jeg kunne, men det er alle de detaljer, jeg har; Jeg fik beskrivelsen fra en persons kommentar på et andet websted, men sagde beskrivelsen var så vag. Jeg beklager ikke at kunne give flere detaljer ... :(

Jeg kender en manga (som også har en anime) hvor en pige vendte sig som en baby, men havde svært ved at skifte tilbage på grund af "babyens sprog", men formålet var ikke at tale med en anden baby, men at være en erstatning, indtil den egentlige baby er tilbage.

Mangaen er Hime-chan no Ribbon, i bøgerne skete denne begivenhed i et bonuskapitel i bind 9.

2
  • Mange tak; Jeg ved ikke, om dette er den manga, personen henviste til i kommentarerne, jeg læste (han har sendt dette for nylig og har ikke efterladt nogen detaljer siden), men det synes mig tæt nok. Jeg vil stadig lade spørgsmålet være åbent i lidt længere tid, bare i tilfælde af. BTW, jeg læste det kapitel, du nævnte, og mangaen ser sød ud, når alle står op, så jeg tjekker det nærmere. Tak igen!
  • du er velkommen, det er virkelig rigtig sød (og det er også sjovt), jeg anbefaler det