Anonim

Duluth, MN ~ Lake Superior og Wisconsin!

Jeg er nysgerrig efter, hvad der er kronologisk rækkefølge af Sono Hanabira serier, herunder placeringen af Hanahira og Sono Hanabira - Tenshi spil (sidstnævnte i forhold til Sono Hanabira).

Jeg ved, at nogle spil som Sono Hanabira 4 og 6 er efterfølgere til Sono Hanabira 2 og 1, fordi deres hovedpar allerede er i forhold på dette tidspunkt. Jeg ved også, at i det andet spil vises Yuuna og prøver at overbevise Sara om at kalde Kaede "Onee-sama", og i det tredje spil opfordrede hun Mai til at være ærlig over for sine følelser og sagde, at det føles godt at være forelsket. Men i ingen af ​​disse antyder Yuuna, at hun allerede er i et forhold med Nanami, som i det første spil Yuuna indrømmer, at hun blev forelsket i Nanami, da de mødtes første gang, da Nanami var tabt og forsøgte at komme til åbningsceremonien, og at hun har altid ønsket at blive kaldt Onee-sama.

Jeg husker også i et af spilene, at nogle af tegnene nævner den nye studerende, som jeg synes henviser til Sara (selvom jeg ikke kan huske hvilke spil).