Anonim

IKKE ÅNDE - Officiel trailer (HD)

Jeg er lidt forvirret, hvilket år akatsuki no yona er indstillet på, fordi Zeno hævder at være mere end 2000 år gammel i mangaen, så skulle det ikke være år 2000 eller noget omkring det? selvom det ser ud til at det er blevet sat langt måde før det ...

3
  • Umm ... Selvom kalenderen siger året 2017, betyder det ikke, at den menneskelige civilisation kun er 2000 år gammel. Det er et vilkårligt nummer, der er valgt, hvor et bestemt tidspunkt kaldes 0. For eksempel, i film 2012, efter at "apokalypsen" slutter, og menneskerne kommer ud af skibene, bliver året omdøbt som år 1.
  • Ooohhh, jeg får det nu, men jeg føler mig dum lol, tak!
  • Serien er måske ikke engang i samme verden som vores. Vi har ikke magi ...

Svaret kan findes herfra, hvorfor har tegnene i Akatsuki no Yona koreanske navne?

Indstillingen for Akatsuki no Yona er løst baseret på de tre kongeriger i Korea-perioden. Kouka Kingdom er inspireret af Goguryeo Kingdom. Dens nabo Sei og Xing er baseret på henholdsvis Baekje og Silla. Du kan også se, at de tre kongeriger ligger på en halvø i mangaen, og at de næsten har samme layout som deres virkelige kolleger.

Fra wikipedia-artiklen,

Begrebet de tre kongeriger i Korea (Hangul: ; Hanja: ) refererer til de tre kongeriger i Baekje ( ), Silla ( ) og Goguryeo ( ), som senere blev kendt som Goryeo ( ), hvorfra navnet Korea stammer . De tre kongeriges periode blev defineret som fra 57 f.Kr. til 668 e.Kr.

Således er det sikkert at sige fra indstillingen og inspiration, at Akatsuki no Yona, kan være fra en lignende tidsperiode, hvor der åbenbart findes drager.

Jeg er enig i svaret ovenfor. Historien er baseret på koreansk kultur og Three Kingdoms Dynasty. Tøjet er også Goryeo tøj. Eksempler på det virkelige liv, du kan sammenligne med karaktertøjet: Mand: https://kpop.asiachan.com/full/74097 Kvinde (beklædningsgenstande vist i posten): https://aminoapps.com/c/korean- mode / side / blog / hanbok-hae-soo-i-skarlagen-hjerte-ryeo / z6og_2Vauxu0zQdLwWwb0YNVRGRYME2PYNkcn Tøj, navne og kortlægning ligner koreansk. Kinda virker som en anime kdrama for mig lol

Du kan også prøve at kigge op, 'scarlet heart ryeo clothing', du kan se tøjdesignet er nøjagtigt det samme som tegnene fra Kyouka-imperiet.