Anonim

GANGSTA Manga Kapitel 49 anmeldelse. Familien Korsika, Nic's Order og Worick's Wish

I anime har Ergastulum arkitekturen i en typisk italiensk by. Alligevel er avisen trykt på engelsk, og bilerne kører til højre, selvom vejskilte og lignende har en europæisk fornemmelse for dem. Politiets biler minder også om LAPD-krydsere, idet de er sorte og hvide. Endelig ser det ud til at se på den valuta, der er afbildet i anime, at byen udskriver sine egne penge.

Jeg kan huske en scene, hvor en avisartikel viser, at der sker noget i Paris, Frankrig. Så jeg tror historien finder sted på Jorden.

Jeg har kigget over Gangsta Wiki og indtil videre ser det ikke ud til at have nogen oplysninger om, hvor nøjagtigt byen ligger. Ved vi, eller vil vi vide, hvor Ergastulum ligger? Er det sit eget land?

Indstillingen er normalt et eller andet sted i Frankrig eller Italien, da begge mennesker fra mafiaen og Perrier (en mousserende vanddrink fra Frankrig) er almindelige. Worick siger også 'ciao', før han dræber en gangster, som er et uformelt italiensk ord, der kan bruges som farvel.

Som du har påpeget, er der avisartiklen, der siger, at en hændelse opstod i Frankrig. Der er også det faktum, at folk kalder Nicolas en 'orientalsk', hvilket er hvad asiater ofte kaldes i Europa, så det er sandsynligvis et sted i Europa. Husk også, at Frankrig og Italien deler en landegrænse og derfor er meget tæt på hinanden.

Wikia for Ergastulum siger, at det er en blanding mellem Italien og Amerika. Nicholas er også halv italiensk og halv japansk. Der er endda en onkel sam-plakat i pistolbutikken i den første episode samt en gydevej, der indeholder plakater af amerikanske soldater. Og selvfølgelig også alle henvisninger til italiensk og gammel romersk kultur med det faktum, at civile har lov til at købe og eje våben, som her i Amerika.

1
  • 1 Hvis du citerer fra wiking, inklusive et link til wiki, og med den faktiske tekst som et> (citatfelt) vil dit svar i høj grad forbedre