Anonim

Broward Bond Court lørdag 05.30 2020

I sæson 2 afsnit 6 af Kaguya-sama: Love Is War, Siger Miko Iino (en kandidat til studenterrådets præsidentvalg), at hendes mor har travlt med at distribuere vacciner til et hotspot.

Henviser "hotspot" til det "stærkt COVID-19-berørte område"? Også "vacciner" kan henvise til en anti-COVID-vaccine, og denne erklæring kan derfor være relevant for den igangværende COVID-pandemi. Så skrider historien om denne anime frem i pandemien?

0

Usandsynlig.

Anime er en tilpasning af mangaen, som er den kanoniske kilde. Ifølge Fandom Wiki tilpasser afsnit 18 (sæson 2 afsnit 6) kapitel 67-69 i mangaen. Denne særlige scene er fra kapitel 68 med titlen Jeg vil gerne smile Miko Iino som var offentliggjort den 22. juni 2017, længe før COVID-19-udbruddet skete.

Med hensyn til udtrykket "hot spot" betyder det faktisk "konflikt hot spot". Den originale tekst på japansk er 紛争 地域, hvilket betyder "omstridt område; konfliktområde".

Fanoversættelsen af ​​denne scene er

Min mor giver vacciner i en krigszone,

hvilket giver mere sammenhæng end et generelt udtryk "hot spot".

2
  • Hvorfor er mangaen "fan oversat"? Er manga nogensinde officielt oversat og offentliggjort på engelsk?
  • 2 @FumikageTokoyami panelet, jeg brugte, blev taget fra en tilfældig scanning, så jeg kender ikke troværdigheden af ​​dets transformation. Mangaen er dog officielt licenseret og udgivet på engelsk af Viz Media.

Nix. Det er bare en tilfældig tilfældighed.
Denne scene kommer fra kapitel 68 i mangaen, som allerede blev offentliggjort den 22. juni 2017.