Anonim

Dragon Ball Super: Super Saiyan Videl !?

Først troede jeg, det bare glødede fra de andres Ki, men hendes hår forblev gult, efter at alt Ki-glød stoppede. Så gik hun Super Saiyan?

3
  • Jeg har ikke set Super, men kunne det faktisk være Pan's Ki Energy? Pan var en af ​​Saiyens behov for at tillade Goku at blive Super Saiyen Gud i Battle of Gods, på trods af at han faktisk ikke blev født
  • Jeg føler også, at det lignede mere Pans resterende energi og er enig med ovenstående plakat. Jeg så episoden i går og tænkte det samme og tænkte på det hele eftermiddagen, indtil jeg så dette indlæg lol
  • Hendes øje blev ikke grønt, og øjenbrunt ændrede ikke bevis for, at det ikke er en Super Saiyan. Det er bare hendes hår bliver på en eller anden måde guld, og det spidser heller ikke opad.

Videl gik ikke Super Saiyan. For at blive en Super Saiyan skal du slags være en del af Saiyan-løbet.

I filmen Battle of the Gods sluttede Videl sig i cirklen for at overføre energi til Goku for at gøre ham til en Super Saiyan-Gud, da 5 Saiyans havde brug for at overføre deres energi til en enkelt Saiyan-modtager. Videl sluttede sig, fordi Pan er i hendes skød, og sidstnævnte er kvart-Saiyan.

Mest sandsynligt viser Videls hår bare resterende energi fra Pan. Betyder dette, at Pan bliver en Super Saiyan denne gang? Vi ved det ikke.

Skønt i vid udstrækning grunden til, at jeg siger, at Videl ikke forvandlede sig til en Super Saiyan, er, at hun ikke er medlem af Saiyan-løbet, så selvom hun kan, "Brug" Pan's magt som en Super Saiyan til at kæmpe på et eller andet punkt senere i DBSuper (som taler om farlige ting for mødre at gøre, mens hun er gravid lol), vil Videl stadig ikke være en Super Saiyan. Hun ville være et menneske, der låner kraften til en, indtil det barn er født.

Jeg vil gerne tilføje, at hun kun vendte Super Saiyan i tegnefilmene. I kapitel 4 i tegneserierne blev hun den samme gamle Videl. Hvis Akira ikke deltog i fremstillingen af ​​tegneserierne, ville jeg have sagt, at Videl, der drejede Super Saiyan, ikke ville være kanon, men han deltager dog. Så det er bare forvirrende, hvorfor de valgte at nærme sig det anderledes.

Videl er helt klart et menneske, ikke en Saiyan. Hun har ikke Saiyan-blod inde i sig, hun har humane blodgener. Pan er inde i Videls livmoder og giver sin magt til sin bedstefar, Goku, til at blive en Super Saiyan Gud. Men vi vil måske se Pan komme til at omdanne sig til en Super Saiyan senere i Dragon Ball Super-serien.